izraadaas tur var iebraukt kas grib, vazasies gar autinjiem, kartibas nekaadas :| bus pilns ar urlaatiem, skrienas pohujaa, nav nekada apsardze, nav sakartoc nekas ja es saku ka nebraucu bet skatos tikai tad man nekas nav jamaksa un es braucu iekshaa, vosphem bezpridels pilniigs :| bljin tad jau uz bedri labaak :|
ai pohuj vsjo, nebraukshu, man masters saka ka nedriisktot vilkt ja pirms 2 h nomainiic sajuugs, piebraukshu un tad vilkshu
ja kac velas ar mani sacensties steelrat@bmwpower.lv es noteikti aizbraukshu ari uz bikeriem, bet kaukad citreiz. ja man vechi saka ka nedrikst baigi vilkt tad nevilksim
Vari aizbraukt apskatīties,ja nepatiks-nebrauksi. Kaut kāda kārtība tomēr ir,tas kautiņš taču uz tribīnēm bija,bet pie trases viss bolee-menee normāli. _ix_'am paprasi,viņš skrejās pagajušo reiz
kaac vel kautinjsh :? pastaasti es nemaz nezinaaju mozh panjemt stvolu un paris bitas un paprikoloties
eu a navaram veinreiz normali savakties kaukur pie bedres vai kaukaa taa, paskrieties pashi un tad visu uz kadu lulu picu vai kaukur paplaapaat tas tak praatigaak buutu
klau cista, varam novakties kaukad nakam5dien vakaraa piem bedree vai kaukur, man ir pat racijas labas un pashi normali paskrieties vai pie lidostas zinu vienu baigi labo celju
Man teica, ka ja viss notiekaas klusi un civiljna, varot sarunaat, ka Spilvee var atvilkt pa labo skrejcelju...
eu uz sito es parakstos esmu gatavs maksaat vel savakshu paris LABAS mashiinas kuras arii labprat pavilktu klau davai sito daram kad :?
Es noskaidroshu kaadi tur noteikumi, bet tur noteikti nevarees sabraukt 100 kaari un visu nakti tuseet
kaa jau teicu, kadas mashiinas nu 20, sabraucam, pabraukaajam, uztaisam kaut tabulinju prikolam un peecaak kaukur padzert kafiju, ieest picu, papljaapat i vodku kac var iedzert, kas neruljii