Хоть как то! Он по Русски вообще ничего не сказал ) В отличии от некоторых я учу Латышский , а вот некоторым ума не хватит даже начать. А с чего ты взял что Россия наша родина? Я родился в Риге ...
Man ar svešvalodām nav problēmu,bet Jums gan - dzimuši Rīgā,bet latviski neko nefiltrē,man būtu kauns dzīvot valstī un nezināt Valsts valodu !Za to - lipina to krievu karodziņu priekšā un pakaļā,nu brauciet tak mājās - plašā Oķēčestvo gaida !
Mums ari nau problemmas ar svesvalodam. Anglu, Vacu. Padoma, a nafig mums vajag zinat Latviesu? Vot vot , es ari nezinu.
а тебе завидна что неможешь за окно свой флаг поставить???сразу машину обосрут и яйцами закидают в лучшем случае
Высер выше не особо читал,но на твоё замечание отвечу---это и твой флаг наверняка(не,конечно ,ты можешь написать мол у меня Российский.. )
Saderam,ka 9.maijā jūsu - urloīdu mašīnām ar RU karodziņu, stikli plīsīs un riepas būs mīkstas !!!Rīgā tas būs 100% Kā es rēcu,kad vienu gadu 9.maijā Rīgā viens idiots uz 7.BMW bija uzrakstījis "Na Berlin" un "T34" - vot tas bija debīlisma augstākais lidojums !!!
a tu pats saproti ko dari? Ja tev ir naids pret krieviem nah vajag registrēties krievu runajošo BMW foruma, psc