ни одного протокола не подписывал кроме тех где были дтп единственное , что приходилось обьяснять причины сего на гауяс и все любая закарючка на протоколе - это заведомо согласие с написаным и уже лишние проблемы с юридической стороны , а вдруг в суд придется подать на добросовестных слуг закона
именно!! нет. ты его мог вообще не читать, его составили и без прдлписи они даже не докажут что ты его видел. не думай что ты самый умный
не претендую на этот статус , но случай был когда подписался и был не согласен , в далеком прошлом и не смог доказать что они не правы , они мне несколько раз в лицо тыкнули протокол , для себя лично решил больше не подписывать , даже если 100% виновен , а как вы будете делать , это ваше личное дело
пастиприна - алкоголь, наркота, бутерат миикстина - семья, дети, безработица п.с - заключение эксперта
всех поздравляю... со вчерашнего дня стали активировать радары на дорогах... 92 на Латвию, 30 в Риге... и ещё 16 передвижных. Настроены на 56 км/час.
не заметил радаров , но последние дни срабатывает радардетектор в тех местах где раньше молчал , подозрительно как то
34.pants. Apstākļi, kas pastiprina atbildību par administratīvo pārkāpumu Atbildību par administratīvo pārkāpumu pastiprina šādi apstākļi: 1) ja prettiesiskā rīcība turpināta, neraugoties uz pilnvaroto personu prasību to izbeigt; 2) ja gada laikā atkārtoti izdarīts līdzīgs pārkāpums, par kuru persona jau administratīvi sodīta; ja pārkāpumu izdarījusi persona, kas agrāk izdarījusi noziegumu; 3) ja pārkāpumā iesaistīts nepilngadīgais; 4) ja pārkāpumu izdarījusi personu grupa; 5) ja pārkāpums izdarīts stihiskas nelaimes vai citos ārkārtējos apstākļos; 6) ja pārkāpums izdarīts alkoholisko dzērienu, narkotisko vai citu apreibinošo vielu iespaidā. Atkarībā no administratīvā pārkāpuma rakstura institūcija (amatpersona), kas uzliek administratīvo sodu, var neatzīt to par atbildību pastiprinošu apstākli. Atbildību par administratīvo pārkāpumu ceļu satiksmē pastiprina tādi apstākļi, kas pastiprina konkrētā pārkāpuma iespējamo apdraudējumu satiksmes drošībai — diennakts laiks, ceļa un laika apstākļi, satiksmes intensitāte vietā, kur izdarīts pārkāpums un citi tamlīdzīgi apstākļi. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 03.11.1992., 28.07.1994. un 16.10.2003. likumu, kas stājas spēkā 01.07.2004. Sk. 16.10.2003. likuma Pārejas noteikumus.) гугл в помощь